Fyll i din mailadress för mail vid nya inlägg :)

03 februari 2014

Utomhus gym, vilken härlig grej!

Lycka! Vilken underbar dag det var igår! Vilket fantastiskt träningspass! Och vad upplyftande att "umgås" med Tina och Louise under ett grymt utomhuspass i Skatås! Solen sken och det var blött, halt, gött och alldeles underbart att springa milen med 25-30 styrkestopp som plankan, squats, burpees, utfall, jämfota hopp över stock, armhävningar, rush i backe mm och avslutningsvis lite armgång och andra utmanande övningar på utegymmet!
Med oss på vår runda hade vi Mikael som också är med i MIT Tough Team där vi alla tänker utmana oss framöver med att tävla i hinderbana! Mikael hade några goa övningar på utegymmet som vi nog får träna lite på....men man kan ju inte klara allt på en gång! :-)
Jepp, hinderbana är en ny utmaning tillsammans med de andra "små" utmaningarna jag tagit mig an. Men det är ju SÅ roligt och oerhört allsidig träning som gynnar resten av grenarna! 
Min rygg är härligt stel idag kan jag säga! Å visst....mage, axlar, armar, ben och rumpa ger sig absolut lite till känna dom också! :-) Det här gör vi definitivt om! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar