Fyll i din mailadress för mail vid nya inlägg :)

23 april 2015

När man inte vill gå in!

Igår var en sådan dag när man inte vill gå in! Trots det gick jag till gymet på lunchen och körde ett relativt tufft intervallpass, men jag hade inte utelöparskorna med och jag ville ha mer än en promenad så då fick det bli så.  
Tillbaka till jobbet sen för att jobba en stund till men slutade tidigare för att åka till lillkillens skola och ha utvecklingssamtal med fröken. När vi var klara där tog min man med sig lillkillen och hans kompis och drog ner till havet för att fiska ett par timmar. Jag tittade på diskbänken som skulle behöva tas om hand....såg den överfulla tvättkorgen i tvättstugan och dammråttorna under trappan som visar sig lite extra i solljuset. Skulle verkligen behöva passa på nu när man kom hem lite tidigare. Men ville jag det i det fina vädret....? Nej jag ville inte vara inne! Jag ville ut! Termometern visade på 15 grader i skuggan och jag kunde inte förmå mig till att ställa mig vid diskbänken. Beslutet var taget, slängde in en maskin med tvätt som kunde få jobba under tiden, drog på löparkläderna och stack ut! En härlig avslappnande frihetskänsla infann sig genast! Vilket bra beslut! Jag tänkte mig bara en go långsam njutarrunda eftersom jag tränat på lunchen men det bara flöt på och blev milen i ett 5,30 tempo och ändå njutbart!
 
Jag avslutade nere vid havet och satte mig på klipporna en stund och bara njöt innan jag promenerade hem, duschade och åt. Sen gick det undan, fylld av energi röjdes diskbänken av, tvätten hängdes, in med en ny omgång i tvättmaskinen och fram med dammsugaren. Lagom när jag var klar kom grabbarna hem och det var hur gott dom helst att krypa ner bredvid lillkillen, läsa Sune och skratta en stund tillsammans åt tokigheterna i boken innan godingen somnade gott. En riktig måbrakväll. Behövs liksom inte mer än det enkla och harmoni :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar