Fyll i din mailadress för mail vid nya inlägg :)

29 oktober 2015

Ditt eget ansvar att använda din kropp!

Visst funkar plankan på nya gymmet också :) En planka funkar överallt! Gymet eller gymmet ja, det är frågan....? Har googlat på det och man kan skriva på båda sätten men gymmet är tydligen mest rätt så jag väljer det.
Det är en lyx att kunna träna på lunchen,  att kunna utnyttja den timmen till att bli starkare, både i kropp och i själ. För visst gör träning gott även för själen. Känslan efter att ha använt kroppen, satt igång puls och muskler oavsett på vilken nivå man gör det så får man belöning i välbehagskänsla och i styrka. Uttrycket "den bästa träningen är den som bli av" stämmer så väl och alla behöver inte hålla på med En svensk klassiker eller springa Marathon. En promenad är också mer än ingenting. Det gäller att hitta sin "måbranivå" och bevaka den. Det är ett eget ansvar och det är ingen annan som gör det för dig. Du kan ta hjälp med pepp, coachning, teknik, upplägg osv osv men det är du själv som måste sätta din kropp i rörelse. 
När man tränat kan man belöna sig med något gott att äta, fylla på förråden igen. Kom bara ihåg att bra bränsle gynnar dig mer än dåligt bränsle och bra behöver inte heller betyda tråkigt eller osmakligt. I min burk idag fanns ugnsrostade rotfrukter, rödbeta, kålrot, rädisa och morot. Dessa blandades med en näve babyspenat, cocktailtomater, finhackad ingefära, persimonfrukt, en kycklingfilé och hemmarostade solrosfrön. Riktigt mumsigt faktiskt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar