Fyll i din mailadress för mail vid nya inlägg :)

14 mars 2015

Lycklig igen! 8 km i vårsolen utan....

.....prestations och tidskrav! 

Att få dra på löparskorna efter fem dagars vila med promenader efter Vasaloppet kändes heeeeelt fantastiskt! Benen kändes fräscha, dagarna med bara promenader har gjort gott och jag kände en frihet och lyckokänsla när jag sprang ner till havet. Vad jag har längtat!!! Jag trodde det skulle blåsa men det var ostlig vind så det gjorde inget, jag fortsatte bortåt långs havet, log, njöt och tog in allt runtomkring mig. Solen, den blåa himlen, det blåa havet, andra människor som såg lyckliga ut, och blommorna! På flera ställen växer det redan blommor! 

Jag hade inget tidsmål eller krav på prestation idag utan det enda var att komma ut en stund. Tog mig tid att stanna till och prata ett par minuter med en äldre herre som också beundrade blommorna, fotade lite och sprang sedan hemåt. Kom hem lycklig och fylld av energi för att ta hand om en febrig och förkyld liten kille medan mannen åkte iväg och kollade in några fiskevatten. Snart kör hans fiskesäsong igång och då blir det även en ännu lyckligare man:-) 
Ett ägg, kvarg och höstens jordgubbar från frysen tillsammans med lite juice fyllde på energin ytterligare. 

En härlig lördag trots krasslig lillkille och ikväll blir det Melodifestivalenmys tillsammans med Oliver och hans flickvän:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar