Fyll i din mailadress för mail vid nya inlägg :)

02 mars 2015

Simply the best, better than all the rest.....

Japp, det är en låt man lätt nynnar på när man på lätta ben går från Bosse. För han är verkligen heeeelt fantastisk! En behandling hos honom och man fullkomligt skuttar därifrån och varje gång tänker jag.... "Varför går jag inte hit oftare?!" 
Det är mina thailändska vänner och Bosse som går på djupet av musklerna! Ja det gör ont ibland, men jag älskar det! Han är så lugn och så trygg och det är bara bra ont! "Har du problem att sitta på huk" frågar han plötsligt och trycker lite under knäskålen.
"Aaaaaaj!!!" "Shit, vad hände där?" Jag har ju känt ett tag att knät gjort lite ont i vissa lägen och när jag får berättat för mig varför så är det ju rätt logiskt. 
Mina yttre lårmuskler är starkare än de inre så benen liksom vrider sig och belastar knät fel så knäskålen skaver snett och det gör ont. 
Han masserar lite, det gör SÅ ont men vips så är det borta och inget gör ont längre! Samma sak med höftböjaren och muskeln på insidan låret, aj aj så ont det gör! Men det är ju för att den liksom sitter fast! Det hämmar löpsteget och mycket mer. Vill man det?! Nä det vill man inte!!!
Zakke som han också kallas har uppmanat mig tidigare, redan för 15 år sedan då jag var hos honom för första gången att jag ska träna upp Satorius, den sk skräddarmuskeln. Det är muskeln som går från insidan av låret och upp mot fästet vid höften. Och jag gör ju det, ibland.....men måste göra det mer! Nu SKA jag göra det mer och få balans i benen :-)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar