Fyll i din mailadress för mail vid nya inlägg :)

13 januari 2016

-4, "lite" kyligt och mörkt...

.....men vad gör väl det? På med flera lager kläder, varma handskar, reflexväst och så pannlampa i beredskap om vi hamnar på otrafikerade gator och skogsstigar.  

Rootcamp, känn på den! "Back to the roots" liksom :) 1 camp är sex veckor, man kör 2 gånger per vecka och vi är ute i alla väder, året om! "Men det klarar nog inte jag...." kanske du tänker. Joho då, om du kan springa i lugnt tempo i ca 10 min, ja då kan du vara med. Det SKA vara lite jobbigt, det är ju därför vi gör det! För att bli starkare, piggare, friskare! Men....vi ska ha roligt på vägen och vi ska inte skada oss. Därför är Rootcamp SÅ bra! Alla kan köra efter sin förmåga och vi står inte över er med en barsk röst. Men....vi hejar på, peppar och kanske om vi känner att ni är mottagliga för det så provocerar vi fram det där lilla extra som gör att du efteråt känner "Tusan så grym jag är som klarade det där!" Tillsammans är kul, tillsammans blir vi också starkare. Idag var det extrapass, bara för att Jenny längtade efter gruppen :)

Onsdag nästa vecka, den 20:e kl 19-20 kör vi prova på. Kom vet jag, och ta med en kompis eller varför inte mannen eller frun. I gruppen finns både män och kvinnor i blandade åldrar. Vi samlas vid grusparkeringen i kurvan vid Billdalsvallen/Billdals park.
Idag var vi ett gott gäng som sprang lite, körde armhävningar mot staketet vid hästhagarna, magövningar och parövningar vid det ikväll så stilla havet. Det var kallt, men vi var varma och nu när jag kommit hem och tagit en varm dusch och lite att äta så hettar kinderna så där gött som de bara gör efter utomhusaktiviteter! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar