Fyll i din mailadress för mail vid nya inlägg :)

11 maj 2014

1,5 dygn i London, bra eller mindre bra för formtoppningen?

Hmm...ja det vet man inte förrän efteråt, men man ska ju dra ner på träningsmängden veckan innan;-)
Helt stilla kan man knappast säga att jag har varit heller, 16 timmar på språng i ett myllrande London!

Mycket promenera och upp och ner i trappor. Jo nog har jag rört på mig allt:-)
Träningskläderna var nedpackade men något löppass på hotellområdet på Heathrow flygplats eller hotellets löpband gick inte att klämma in om man skulle hinna sova ett par timmar också!

Ett hektiskt och supertrevligt 1,5 dygn med mina härliga kollegor Jos, Peter och Martina. 
Riktig "måbratid" verkligen!
Förra året var vi till Vilnius och i år blev det London. Det är alltid lika roligt att resa med dessa godingar och alltid lika roligt med den förvirring som uppstår hos receptionisten när vi ska checka in. Dom har lite svårt att få ihop det när det är jag och Martina som ska dela rum och vi inte är två par som checkar in en fredagskväll. Haha:-)
Resan startade efter en stressig eftermiddag på jobbet så vi tog igen oss lite med ett glas bubbel i SAS Loungen på Landvetter innan flyget tog oss till London via Köpenhamn. Strategiskt hade vi bokat in oss vid flygplatsen eftersom vi kom så sent och när vi lämnat in väskorna på rummen blev det ett besök i skybaren. 

Sheraton Skyline Heathrow levererade! Grymt bra hotell, underbara sängar och fantastisk frukost! 


Lördag morgon klockan sex var det dags att upp och skutta för att vid 8.15 ta oss till flygplatsen och vidare med blåa tunnelbanelinjen till Piccadilly Circus och shoppingen var igång! Martina kan London utan och innan så bättre guide kan man inte ha. Det var bara att haka på :-)
Alla fyndade, en del mer och en del mindre...:-)  
               Hollisters coola butik

Jag hörde dessvärre till de som shoppade mindre....Mitt mål var ett par Hunter gummistövlar i någon trevlig färg till ett schysst pris men de jag hittade som inte hade samma pris som hemma hade ett skavmärke fram på tårna som inte gick bort och då kändes det inte rätt. Så det bidde inga helt enkelt :-(
Fick dock handlat lite underkläder och mysbyxor, ett par tröjor från Hollister, en present till Alvin från Hamleys (leksaksaffären i fem våningar), en hårprodukt från Kérastase, en underbar bodylotion från The White Company och det bästa av allt tror jag faktiskt var en Tangle Teezer! Gryyyyymt bra borste, den rosa på bilden, finns även på NK. 
I London var bästa pris på Selfridges. Jag kommer att spara flera minuter varje morgon med hjälpa av denna så den är riktigt lönsam faktiskt!!! :-)
Fantastisk i både blött och torrt hår! 


Efter ett antal timmars promenerande så åt vi en underbart god middag på en mexikansk restaurang där vi bokat bord. Givetvis Martina som hade koll även där :-)
Mätta och belåtna promenerade vi sedan genom Covent Garden och China Town innan vi och våra shoppingpåsar hoppade på tunnelbanan ut till Heathrow igen. Vi somnade gott och åkte med direktflighten hem söndag förmiddag, och på så vis kunde söndag eftermiddag tillbringas med familjen. 
På väg från flygbussen till lokalbussen i Göteborg föll blommorna av träden och det betyder väl att våren är över och att sommaren är här! Men nu är det iallafall fall snart dags för Vårruset med 29 sköna tjejer från jobbet. 19.00 går startskottet:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar